Gradonačelnik Vrkić obišao radove na Pampasu

Najveće gradilište u gradu na Dravi ovoga je ponedjeljka obišao gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić u pratnji glavnog klupskog direktora Igora Galića i Zvonimira Novaka, vlasnika tvrtke Eurokamen koja je izvođač radova. Čelnik gradske uprave ističe kako je sretan što će Osijek u bliskoj budućnosti dobiti iznimnu nadogradnju svoje sportske infrastukture na ponos svim sugrađankama i sugrađanima.

Oglas

Vrlo ugodno sam iznenađen sa svime što sam tamo zatekao. Bio sam u nekoliko navrata u obilasku, ovo sada je već u jasnim konturama onoga što nas čeka kada sve bude završeno. Bit će to prekrasan stadion kojega nema nitko u Hrvatskoj! Njegovom će izgradnjom i grad Osijek dobiti novu dimenziju i postati najsportskiji grad u Hrvatskoj. Ponosan sam što sam sudjelovao od samoga početka u ovoj divnoj priči i dakako da i osobno, i kao gradonačelnik, podržavam izgradnju tog velikog, jedinstvenog kompleksa u Retfali. To će zasigurno promijeniti vizuru tog dijela našeg grada i učiniti ga sadržajnijim i privlačnijim ne samo za naše sugrađane, nego i one koji će dolaziti u Osijek. S Klubom ostajemo i dalje partner, u svemu što je vezano za ovaj projekt. Grad i sada ima radove u Kanižlićevoj ulici kako bi sve bila jedna cijelina. Rješavamo i otpadne vode, završavamo projekt za kolektor koji je nužno napraviti, a na raspolaganju smo i za sve ostalo u čemu bismo mogli sudjelovati, naglasio je Vrkić.

Oglas

Grad i Klub zajedničkim snagama

Oglas

Direktor NK Osijek je potencirao zajedništvo s Gradom i obostrano maksimalne napore koji se ulažu da bi se sve odvijalo prema planu. Podrška iz gradske uprave je neupitna, a i u Klubu čine sve kako bi se najveći klupski projekt odvijao bez ikakvih poteškoća i zastoja.

Mogu reći da sve odrađujemo zajedničkim snagama. Osobno se zahvaljujem gospodinu Vrkiću za njegov uloženi napor još od same pripreme projekta, pa do sada. Iznimno smo zadovoljni odnosnom sa strukturama u Gradu koje svoj posao rade odlično. Drago mi je istaknuti kako imamo maksimalnu potporu, što je vrlo bitno. I gradonačelnik se iznenadio koliko je toga u međuvremenu napravljeno i dinamikom kojom napredujemo. Ono što me posebno veseli je činjenica da se pokazalo kako su nam Grad i gradonačelnik pravi i odgovorni partner, zadovoljno je izjavio Galić.