Gradonačelnik Kašuba čestitao Gromovima

Ne stišava se ludnica oko rukometaša NEXE-a nakon senzacionalnog uspjeha i plasmana među četiri najbolje momčadi Europske lige, veliki je to uspjeh za hrvatski a posebice našički sport koji ovih dana ispisuje najljepše strane svoje povijesti.

Oglas

Gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba povodom povijesnog uspjeha Rukometnog kluba NEXE upućuje iskrene čestitke.

Oglas

Oglas

– Rukometni klub NEXE igrat će na završnom Final Four turniru EHF Europske lige. Ulazak Rukometnog kluba NEXE među najbolje četiri momčadi na razini Europe, odnosno EHF Europske lige, senzacionalan je i velik podvig. Naši Gromovi ponovno su pokazali veliko srce i tako po tko zna koji put usrećili sve nas. Oni su ti koji svojom fantastičnom igrom promoviraju naš grad Našice na uistinu visokoj, europskoj razini. Svaka čast igračima, stručnom stožeru, upravi kluba i svim navijačima koji su nosili klub do ovog povijesnog uspjeha. – poručio je gradonačelnik Kašuba.

Pozivamo vas da dočekamo naše rukometaše

Grad Našice i navijači Rukometnog kluba NEXE pozivaju vas da dočekamo naše rukometaše ispred dvorane Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama, po povratku iz Danske, danas između 22:00 i 00:00 sati.