Gradonačelnica Šarić održala sastanak s predstavnicima nogometnih klubova

Danas je u prostorijama Poduzetničkog centra u Pleternici tamošnja gradonačelnica Marija Šarić održala radni sastanak s predstavnicima nogometnih klubova s područja Grada.

Oglas

Na sastanku su klubovi upoznati s izmjenama u načinu poslovanja, odnosno o obvezama koje imaju kako bi njihov rad bio potpuno usklađen sa zakonskim aktima. Djelatnica PCPL Anita Nikić ih je informirala o obvezama prema knjigovodstvenom servisu, dok je Gradonačelnica istaknula da imaju najavu da će u narednom periodu ponovno biti raspisani natječaji za energetsku obnovu te naglasila da su projekti od strane grada pripremljeni te bi i preostali klubovi uskoro mogli imati uređene i energetski učinkovite prostorije.

Oglas

Proteklih godina Grad Pleternica i financijski dobro prati svoje klubove, kako je riječ o prilično brojnim i aktivnim udrugama i sami troškovi su prilični, ali vrlo dobra i otvorena suradnja olakšava posao ljudima koji vode klubove.

Oglas

Grad Pleternica je inače prava nogometna košnica, osim perjanice i nositelja kvalitete Slavije, na području Grada djeluje još sedam klubova, u 1. ŽNL nastupaju BSK Buk, Kuzmica, Slaven Gradac i Graničar Zagrađe, u razredu ispod su Sulkovci, Graničar Bučje i Hrvatski dragovoljac iz Drenovca. Svi pleternički klubovi imaju ukupno 564 registrirana igrača što dovoljno govori o masovnosti i popularnosti najljepše igra na svijetu u ovom dijelu Lijepe naše.