Grad Belišće i dalje prednjači s ulaganjima u sportsku infrastrukturu - SPORTALO

Grad Belišće i dalje prednjači s ulaganjima u sportsku infrastrukturu

Novi nogometni teren u Belišću

Dinko Burić i njegova administracija zaista rade veliki posao za razvoj Belišća, a posebno je pohvalno ono što rade za razvoj sporta u svom gradu. Nova klupska zgrada NK Belišće je impresivna, definitivno na prvoligaškoj razini, stadion je dobio i novi prekrasni semafor, radi se na realizaciji i druge tribine pa će Crveni uskoro imati zaista pravi stadion na ponos čitavog kraja. No nije to sve, ulažu u Belišću i te kako i u druge sportske objekte, a svježa je vijest o novom malonogometnom terenu s umjetnom travom u sportskom parku.

Gradu Belišću odobren je još jedan projekt, a riječ je projektu izgradnje i opremanja malonogometnog igrališta s umjetnom travom.

Malonogometno igralište smjestit će se u sklopu Gradskog stadiona Belišće, a bit će izgrađeno po važećim FIFA propozicijama za mali nogomet, dimenzija 40 m x 20 m te ograđeno drvenom ogradom – matinelom.

Projekt je odobren u sklopu natječaja Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini.

Sveukupna vrijednost projekta iznosi 444.727,50 kuna.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.