Gosti uspješniji na startu Elitne lige Varaždin

Prve tri utakmice Elitne lige Varaždinske županije odigrane su danas tijekom subotnjeg dana. U sva tri susreta pobjedu su odnijeli gosti.

Oglas

ŠNK RAZVITAK – ŠNK POLET TUHOVEC 0:3

Oglas

Odličan start sezone ostvario je Polet. Na gostovanju kod Razvitka uspio je svladati domaćina i uzeti prve bodove u sezoni. Trenutni prvak 1. ŽNL nije se uspio nametnuti i pao je do kraja susreta. Gosti su u osmoj minuti došli do vodstva preko Antonija Merkaša. U nastavku je s dva pogotka točku na i postavio Renato Sakač u 53. i 60. minutama susreta.

Oglas

Na početku je bila dosta tvrda utakmica, s ne baš previše šansi. Mi smo dominirali prvim poluvremenom. Drugo poluvrijeme smo s pas igrom došli do 0:2, a zatim i 0:3. Nakon toga smo držali sve pod kontrolom. Imali su oni kojih 10 minuta neku inicijativu, ali na kraju zaslužena naša pobjeda. Dobra reakcija nakon poraza u kupu, gdje smo prvo poluvrijeme bili odlični, a onda smo se raspali. Radujemo se sljedećoj utakmici, nadamo se dobroj igri“, rekao je trener Poleta Karlo Šimek.

NK IVANČICA (I) – ŠNK NEDELJANEC 1:2

Tvrda utakmica između obje momčadi koja je na kraju pala gostima. Domaćini su poveli i s tom prednošću otišli na odmor. Jedini gol u prvom dijelu dao je Emil Martinčević u 11. minuti susreta. U nastavku je izjednačio Luka Modrić u 53. minuti, a sva tri boda donio je Tomislav Medved u 76. minuti.

NK DUBRAVKA-ZAGORAC – NK JALŽABET 0:5

Apsolutna dominacija Jalžabeta koji je s velikih 0:5 otvorio novu Elitnu sezonu. Ivica Jurkić (38′, 76′) i Marko Premužić (38′, 76′) bili su dvostruki strijelci. Dubravko Car pridonio je velikom slavlju golom u 71. minuti susreta.