Istina ili mit: Sve momčadi-domaćini su goste poslali kući praznih ruku

U subotu je započelo prvo kolo Treće ŽNL Jug Bjelovarsko-bilogorske županije! Golijada u Bršljanici i pobjeda svih domaćina, obilježili su prve susrete na početku nove sezone županijskog nogometa.

Oglas

HNK Jovača je u prvom susretu ove sezone ugostila igrače NK Vihora i nezapamćeno s rezultatom 9:0, osvojila svoja prva tri boda na ukupnoj tablici. Nema tko nije zabijao golove, a ukupno je postignuto devet pogodaka. Najviše se istaknuo Marko Veselovac sa zabijena dva gola u 20. i 57. minuti susreta.

Oglas

Još jedan nezapamćeni susret, dogodio se u Bršljanici gdje se mreža gostujuće momčadi zatresla čak 13 puta! Jednostavno, momčad NK Dišnika nije imala šanse protiv ovako jakih protivnika. Probali su konkurirati, ali su svega zabili dva gola.

Oglas

U Velikom Vukovju su nogometaši Radničkog s 3:0 pokupili sva tri boda NK Tomislavu, a u Hrastovcu se odigrala slična utakmica gdje je Mladost-Nada, igrače NK Junaka, poslala kući praznih ruku.

Nešto uzbudljiviji susret bio je između NK Sokola i NK Ilove s krajnjim rezultatom 7:2. Međutim, u Imsovcu su domaćini s lakoćom i ove goste poslali kući bez osvojenih bodova.

Fotografija: Pixabay