Gordan Duvančić se vratio u svoj Osijek

Futsal klub Osijek polako slaže igračku križaljku za novu sezonu u koju će ući s novim generalnim sponzorom i trenerom te su nakon objave ostanaka Pandurevića, Petrušića i Šalaja objavili kako u klubu ostaju i Damjanović i Jamičić, a posljednja vijest je i novo ime u odnosu na prošlu sezonu, a riječ je o povratniku, Gordanu Duvančiću koji se nakon četiri sezone u Squareu vraća u klub u kojem je stekao igračku afirmaciju.

Gordan Duvančić rođen je 12. rujna 1987. godine, a igračku afirmaciju stekao je igrajući za Osijek Kelme. Igrama u osječkom prvoligašu Duvančić je došao i do statusa povremenog reprezentativca te do transfera u Square u ljeto 2015. godine. Nakon sezone u Dubrovniku vraća se u Osijek, a u ljeto 2018. godine prelazi u redove Uspinjače Gimke s kojom osvaja kup Hrvatske u Slavonskom Brodu. Godinu dana kasnije napustio je Uspinjaču Gimku i potpisao za talijansku Buldog Lucreziu, a nakon jedne sezone u Italiji odlučio se za povratak u Hrvatsku i Square. Protekle četiri sezone nosio je dres dubrovačkog kluba, a u posljednjoj je u 22 utakmice upisao šest pogodaka.

Domagoj Damjanović je rođen 21. prosinca 1996. godine, a većinu sportske karijere je proveo u slavonskim nogometnim niželigašima. Futsal karijeru je počeo upravo u Osijeku krajem 2020. godine te se istaknuo kao jedan od najboljih pojedinaca momčadi sa Zrinjevca. U 13 utakmica ove sezone postigao je 12 pogodaka.

Franko Jamičić rođen je 11. prosinca 1999. godine u Zagrebu gdje i počinje sportsku karijeru u Nacionalu. Za ekipu Nacionala nastupao je punih pet sezona. Nakon epizode u Nacionalu preselio je u redove Uspinjače Gimke gdje se zadržao dvije sezone. Po odlasku iz Gimke polusezonu je proveo nastupajući za Zagreb 92 nakon čega prelazi u redove Alumnusa. U redovima zagrebačkih Studenata proveo je jednu sezonu nakon koje su uslijedili transfer i sezona iz snova. U jesen 2020. godine prešao je u Stanoinvest Futsal Pulu gdje je bio nezamjenjiv među vratnicima, dajući vjetar u leđa ekipi koja je iste sezone osigurala ulazak u prvoligaško društvo. Krajem ljeta 2022. godine prešao je u redove Osijeka u kojem je ostao do danas, a u posljednjoj sezoni je upisao 14 nastupa i postigao jedan pogodak.

Izvor crofutsal.com