Goran Panić obavio prozivku kraj Đole

Darda kreće ambiciozno u novu natjecateljsku sezonu pa su Žuto – plavi među prvima ušli u pripremni period što nešto govori o željama, planovima i nastojanjima. Trener trećeligaša iz Darde Goran Panić je tijekom vikenda prozvao igrače i odradio s njima na stadionu Kraj Đole prvi ovosezonski trening i razgibavanje kao uvod u ono što slijedi do početka prvenstva.

Goranu Paniću se od 23 igrača s kojima planira krenuti u boj za bodove odazvalo gotovo 100% pa smo tako izbrojali njih 19 na prekrasnom travnjaku stadiona u Dardi dok je još 4 bilo opravdano odsutno, a oni se priključuju u narednim danima svojim suigračima i kompletiraju kadar kojega će nadopuniti potencijalna pojačanja.
Igrači koji su nakon prozivke odradili prvu aktivnost su Kristijan Cvetko, Domagoj Jukić, Ivan Rolj, Vladimir Bat, Relja Mihajlović, David Oršoš, Denis Vodenik, Domagoj Eršetić, Goran Bare, Fran Babić, Matej Jakšić, Petar Pranjić, Zoran Gligorić, Patrik Dubravac, Antonio Stupar, Matej Grafina, Dominik Dubravac, Milovan Trivunović i Saša Kuburić.
Opravdano odsutni bili su Matko Kasač, Ivan Bilušić, Luka Lišnić i Cvetko Hrvoje. Ako se po jutru dan poznaje Darda će ove sezone biti spremnija pa stoga i konkurentnija za bolji plasman. S prošlosezonskim iskustvom igranja u ovome društvu i dojmljivim partijama u puno odigranih susreta koje nisu bile adekvatno nagrađene bodovnim učinkom te dobrim pripremama plasman u gornjem domu ne bi trebao izostati.