/Goran Ljubojević je novi trener Mladosti iz Draža IVICA KOLAR JE PREPUSTIO SVOJE MJESTO NA KLUPI PROSLAVLJENOM INTERNACIONALCU
goran ljubojević ss yt

Goran Ljubojević je novi trener Mladosti iz Draža IVICA KOLAR JE PREPUSTIO SVOJE MJESTO NA KLUPI PROSLAVLJENOM INTERNACIONALCU

Na klupi Mladosti iz Draža je došlo do promjene tako da stari trener Ivica Kolar više neće obnašati dužnost prvog trenera kluba, a novi strateg je proslavljeno nogometno ime Goran Ljubojević. Prenosimo u cijelosti post s FB stranice kluba iz Draža:

Poštovani ljubitelji nogometa, navijači i simpatizeri Nogometnog kluba Mladosti iz Draža.
Ovim putem želimo Vas obavijestiti da Ivica Kolar nije više trener našeg kluba, ujedno mu se želimo zahvaliti na svojoj predanosti. S vlastitim iskustvom visoko je postavio ljestvicu ne samo rada nego i pozitivnog ustrojstva unutar kluba. Želimo mu puno sreće u daljnjem radu, i jedno veliko HVALA.
Nasljednik svlačionice je veliko nogometno ime, nekadašnji stroj za golove GORAN LJUBOJEVIĆ koji je u svojoj igračkoj karijeri igrao za brojne klubove ( Osijek, Dinamo, Genk, AIK, Hrvatska nogometna reprezentacija ).
Nakon bogate nogometne karijere odlučio je upisati trenersku školu, a sredinom 2019. godine završio je trenersko školovanje za UEFA A licencu. Svoju početničku trenersku karijeru započinje baš u našem klubu te će steći potrebno iskustvo i prenijeti svoje stečeno igračko znanje našim igračima na obostrano zadovoljstvo. Trener je motiviran, a igrači imaju želju za početak priprema i rad. Nadamo se da ćemo obaviti kvalitetan posao. Radimo za budućnost. Gorane dobrodošao!

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.