/Golijada u Batini! BARANJSKA LIGA
59654973_447843772690728_7466005181793042432_n

Golijada u Batini! BARANJSKA LIGA

U 15. kolu Baranjske lige nije bilo promjena na tablici. Odigrao se derbi u Batini gdje je Jovan Lazić pobijedio, ali je Napredak i dalje vodeći, a pobjede su ostvarili još i Davor, Zmaj, Ribar te Graničar.

U dvoboju između Davora i Sloge rezultat je 1:0. A u strijelce se jedini upisao domaći igrač Jurak u 43. minuti utakmice.

Derbi između Napredka i Jovana Lazića završio je 2:3. Kod gostiju istaknuo se Marijan Vuka sa dva pogotka, a jedan pogodak zabio je Kuzmanović, a kod domaćih svoje golove zabili su Mandić i Janušić.

U susretu između Zmaja i Radnika rezultat je 3:1. Za domaću ekipu dva gola zabio je Peho, a jedan gol zabio je Kovač, dok je kod gostiju jednini precizan bio Martin.

Utakmica između Luči i Ribara završila je rezultatom 1:6. Za domaće se se upisao samo Kolarić, kod gostiju dva pogotka zabio je Švob Dario, a po jedan pogodak zabili su Bešlić, Vencel, Đurić te Dino Švob.

Dvoboj između Graničara i Croatie završio je rezultatom 9:1. Za Graničar najraspoloženiji je bio Danijel Tomoković sa četiri pogotka, a po jedan gol zabili su Palko, Čoka, Rusek te Bogdan, kod domaćih su se upisala dva strijelca, ali Peter je zabio autogol, dok je Čivić jedini zatresao mrežu Graničara.

U 16. kolu Baranjske lige odigrat će se utakmice između Sloge i Graničara, Croatie i Luči, Ribara i Zmaja, Radnika i Napredka te Jovana lazića i Davora.

Podijeli
  •  
  •  
  •