Golijada LiPe i Nexea, Slatina uvjerljiva, Borovo najefikasnije u ovom kolu

Petnaesto kolo 2. HRL Istok za rukometaše donijelo je nekoliko zanimljivih rezultata, a strašnu utakmicu su odigrali rukometaši Borova koji su ostvarili jednu od najuvjerljivijih pobjeda ove sezone. Oni su u dvoboju protiv Nove Gradiške pobijedili uvjerljivo 45:24. Najefikasniji kod Borova bio je Ivan Pinjuh s 9 golova, a Novu Gradišku predvodili su Jurković i Marjanović sa 6 golova.

Oglas

Valpovka je na domaćem terenu ugostila i svladala Županju 35:29. Odličnu utakmicu za Valpovku je odigrao Marko Bajan koji je postigao 8 pogodaka, dok su Zatezalo, Dubravac i Šokić kod Županje postigli 5 pogodaka.

Oglas

Vodeća Slatina je ugostila Feniks, a gosti su bili bez šanse tako da u Slatini ostaje pobjeda 37:16. Ivan Repić je pokazao najviše kod Slatine sa 7 pogodaka, a Luka Vuk je zabio 6 za Feniks.

Oglas

U zanimljivom susretu LiPa je ugostila Nexe 2, a na kraju su se gosti najbolje snašli te odnose pobjedu 30:35. Lijepu utakmicu odigrao je Roko Major za domaćine te je postigao 8 pogodaka, a Nexe je predvodio Bruno Ćuić s čak 9 golova.

Najtijesniji susret se igrao u Slavonskom Brodu, gdje je domaći Brod ugostio ekipu Osijeka 2, a vrijedna 2 boda idu u Osijek zbog pobjede 27:28. Brođane su u ovom susretu predvodili Alajica i Sarić s 6 pogodaka, dok je strašnu utakmicu za goste odigrao Mihael Novokmet, koji je postigao nestvarnih 15 golova te je prikazao jednu od najboljih predstava ove sezone u ligi.