/GK Hrvatski sokol upisuje nove članove USKORO KREĆU PRIPREME ZA NOVU SEZONU
Kadetkinje_postolje

GK Hrvatski sokol upisuje nove članove USKORO KREĆU PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Posljednje natjecanje kojim je završila proljetna sezona natjecanja u Slavoniji i Baranji održano je u Osijeku, 9.6. 2019. u novoj dvorani GD Osijek-Žito – 2. kolo 57. Kupa Slavonije i Baranje, regija Istok u ženskoj sportskoj gimnastici – C program. Nastupilo je ukupno 167 gimnastičarki iz 9 klubova – iz Osijeka – GD Osijek Žito i GK Inova Gim, Valpova, Slavonskog Broda, Požege, Belog Manastira, Đakova, Vukovara i Vinkovaca u kategorijama mlađih kadetkinja, kadetkinja, mlađih juniorki, juniorki i seniorki.

U kategoriji kadetkinja, male Vinkovčanke u sastavu Helena Puce, Leona Anđelić, Petra Kolarić, Ana Božić, Luna Aničić i Iva Rupčić osvojile su ekipno 2. mjesto. Najbolja pojedinka bila je Petra Kolarić na 5. mjestu. Ana Božić osvojila je 8., Luna Aničić 9., Leona Anđelić 10. mjesto u konkurenciji 30 gimnastičarki.

Kategorija juniorki C ove sezone je najbrojnija, ne samo pojedinačno, nego i ekipno. Od ukupno sedam ekipa Vinkovčanke Antonija Adamčević, Sara Vukoja, Gabriela Dolanski, Lana Anđelić, Ana Hemetek, Nora Horvat i Nika Breški osvojile su 5. mjesto. Najbolja juniorka GK “Hrvatski sokol” Vinkovci Nika Breški osvojila je 15. mjesto u konkurenciji 46 gimnastičarki.

Uz gimnastičarke su na natjecanju bile trenerice Vukosava Lozanović, Dunja Perica i Magdalena Mijaković Alozieuwa.

7. i 8. lipnja u Sisku je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe dobne kategorije na kojem su nastupili i naši gimnastičari Marin Pinter i Pavao Očevčić.

Početak srpnja bio je i početak ljetne stanke za sve naše gimnastičare.

Nakon ljetnog odmora, natjecatelji A, B, C i D programa počinju svoju kondicijsku pripremu 26. kolovoza u 18.30 h na stadionu Lokomotive i okolnim sportskim terenima.

9. rujna u 19.15 h počinju treninzi u dvorani OŠ I. G. Kovačića i J. Kozarca, Hrvatskih žrtava 11, u Vinkovcima za sve gimnastičarke i gimnastičare i upis novih zainteresiranih članova.

Podijeli
  •  
  •  
  •