/Giuseppe Čoti se oprostio od aktivnog igranja NOGOMETNA LEGENDA RAKITOVICE I IVANOVA
Screenshot_1

Giuseppe Čoti se oprostio od aktivnog igranja NOGOMETNA LEGENDA RAKITOVICE I IVANOVA

Na revijalnoj utakmici između NK „Sokol“ Rakitovica – NK „Ivanovo“ Ivanovo, oprostio se od aktivnog igranja nogometa oprostio se Giuseppe Čoti, dugogodišnji igrač NK Sokol iz Rakitovice te NK Ivanovo. U oba je kluba ostavio dubok trag, kako igrački tako i karakterno, pa je ova utakmica najmanje što su mu klubovi mogli prirediti za kraj duge i uspješne karijere. Iako je to najmanje bitno, u vrlo prijateljskom duhu, ekipe su odigrale bez pobjednika s konačnih 2-2. Prvi je do prednosti došao Sokol, zatim Ivanovo radi preokret, pa Sokoli još jednom pogađaju za kraj ove zanimljive i hvalevrijedne utakmice, tako se oprašta od ljudi koji su čitav život posvetili nogometu!

Svoje bogato nogometno iskustvo Giuseppe je odlučio prenositi na mlađe, pa je uz aktivno igranje radio s mlađe selekcijama NK „Sokol“ Rakitovica, s kojima je ostvario zavidne rezultate.
U ime klubova u kojima je igrao, želimo mu sve najbolje poslije igranja aktivnog nogometa i nadamo se da će nakon toga biti dobar sportski djelatnik. Što je i pokazao u proteklom razdoblju – poručili su iz Sokola i Ivanova.

65603989_491957161546874_6790696384237404160_n
Suci revijalne utakmice: Juraj Štefan (Osijek), Zlatko Štefan (Rakitovica), Tomislav Kovač (Rakitovica), Ivan Falamić (Rakitovica)

Podijeli
  •  
  •  
  •