/Gimnastičarke s Dunava najbolje na završnici Kupa 6 ZLATA U EKIPNOJ KONKURENCIJI
1

Gimnastičarke s Dunava najbolje na završnici Kupa 6 ZLATA U EKIPNOJ KONKURENCIJI

U nedjelju, 25.studenog u Sokolskom domu u Osijeku održano je, posljednje, 4. Kolo kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje u D programu ženske sportske gimnastike, kao i proglašenje za Završnicu kupa Hrvatske D program 2018. Domaćin je bilo GD Osijek-Žito, a natjecanje se odvijalo u novom gimnastičkom centru. U regiji istok postoji devet klubova i ovo je bila prilika za sve klubove da na posljednje natjecanje u godini dovedu najspremnije gimnastičarke iz D programa. Bodovi ostvareni na ovom natjecanju pribrajali su se bodovima ostvarenim na prethodna tri kola. Natjecanje se odvijalo u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Gimnastičarke iz Vukovara su cijelu kalendarsku godine bile vrlo uspješne i dominirale su u svim kategorijama, a to su potvrdile i na posljednjem natjecanju.

 

Na 4. kolu kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje  GK Vukovar ostvario je slijedeće rezultate:

KADETKINJE ekipno 1. Mjesto,  pojedinačno: 1. Hana Antunić, 2. Mia Barac, 3. Mia Lozančić i 4. Tamara Stefanović

JUNIORKE ekipno 1. Mjesto,  pojedinačno: 1. Lana Ernjaković, 2. Aurora Ristović, 3. Lana Hajrić, 6. Andreja Krnjajić, 8. Helena Vučković i 9. Sara Vukosavljević

SENIORKE ekipno 1. Mjesto,  pojedinačno: 2. Tea Stojšić, 2. Petra Petričević, 8. Dijana Andrašević, 14. Dora Čikanović i 16. Andrijana Božić

4

Nakon  proglašenja rezultata 4. Kola uslijedilo je proglašenje završnice kupa Hrvatske ŽSG D program. U ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji vršio se zbroj dva najbolja rezultata u kalendarskoj godini, a gimnastičarke s dunava su bile najuspješnije.

Na završnici kupa Hrvatske GK Vukovar ostvario je slijedeće rezultate:

KADETKINJE ekipno 1. Mjesto, pojedinačno: 1. Mia Barac, 2. Hana Antunić, 3. Mia Lozančić

JUNIORKE ekipno 1. Mjesto,  pojedinačno: 1. Aurora Ristović, 2. Lana Ernjkaković,

SENIORKE  ekipno 1. Mjesto,  pojedinačno: 1. Tea Stojšić, 2. Petra Petričević

Gimnastičarke gimnastičkog  kluba Vukovar okitile su se hrpom odličja: tri zlata ekipno i tri zlata tri srebra i dvije bronce, a nakon rezultata i ostvarenih u Završnici GKV je bogatiji za još tri zlata ekipno i tri zlata, dva srebra i jednu broncu pojedinačno.

Na najljepši mogući način je obilježen završetak natjecateljske sezone na veliko zadovoljstvo trenera, uprave i navijača.

Podijeli
  •  
  •  
  •