Gibarac 95 krenuo s pripremama

Momčad nogometnog kluba Gibarac 95 iz Čepinskih Martinaca krenula je s pripremama i treninzima za nastavak natjecanja u Ligi nogometnog središta Osijek. Martinčani su jesen završili na četvrtoj poziciji prvenstvene ljestvice, s 14 osvojenih bodova, samo dva manje od drugoplasiranog Golea. U osam su odigranih utakmica zabilježili četiri pobjede, uz dva remija i dva poraza. Prva službena utakmica za momčad Gibarca 95 je već u ovu nedjelju od 15 sati, kada će u sklopu polufinala kupa NSO gostovati u Višnjevcu kod člana Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci.

U subotu je momčad odradila prvi ovogodišnji trening, na kojemu se pojavio vrlo pristojan broj igrača. Poslije prozivke i prvog treninga, za nogometaše je uprava kluba organizirala večeru i druženje povodom početka trenažnih aktivnosti.
Momčad iz Čepinskih Martinaca u pripremnom periodu očekuje pet pripremnih utakmica. Protivnici Gibarca 95 biti će:
24.02. Polet Karanac
26.02. Belje Kneževo
06.03. Slavonac Tenja
13.03. Mursa Osijek
20.03. LIV Vladislavci

Oglas

U igračkom je kadru došlo do određenih promjena. Svlačionicu Gibarca 95 napustili su Bruno Kajfeš, Krešimir Miličić, Ivan Čurman i Tomislav Štigler, a svi će oni pojačati Lio. U klub je došao dojučerašnji kapetan Lia, Josip Erceg, za kojeg su u klubu procijenili da je pravi vođa i motivator. Drugo novo ime u svlačionici je ono Antonia Gudića, koji je već prije bio u klubu, te je igrao vrlo bitnu ulogu u momčadi. U klubu su iznimno sretni i ponosni na činjenicu da će ih kao savjetnik pojačati svima dobro poznati Igor Glad, najdugovječniji trener osječkog Lia. Od Glada se očekuje da svojim znanjem i iskustvom donese još jednu razinu više u klub iz Čepinskih Marinaca.

Oglas

Marljiva i vrijedna uprava kluba počela je s prodajom novih članskih iskaznica Gibarca 95. Svaki će novi član uz člansku iskaznicu na poklon dobiti upaljač i džepni kalendar, a prvih će pedeset članova dobiti i veliki klupski kalendar. Vrijednost članske iskaznice iznosi simboličnih 100 kuna.