Gem, set – Hrvatska: Sportske zvijezde u Petrinji!

Humanitarno – sportski spektakl Gem Set Hrvatska projekt je koji okuplja najpoznatije sportaše i sportašice Hrvatske s ciljem izgradnje sportskih igrališta za djecu i promocije važnosti bavljenja sportom od najranije dobi. Nakon spektakularnog prvog izdanja na Šalati, Zaklada Marin Čilić ovo će ljeto organizirati drugo izdanje ovog jedinstvenog događanja.

Oglas

Grad Petrinja, 12. i 13. srpnja, postaje sportski centar Hrvatske u kojem će po prvi put u svojoj dugoj povijesti ugostiti najtrofejnije sportaše i sportašice Hrvatske. U Petrinji se Marinu pridružuju kolege sportaši i sportašice kako bi zajedno prikupili sredstva za izgradnju dva sportska igrališta za djecu u Sisačko-moslavačkoj županiji, ali i kako bi poručili mladim Petrinjcima i njihovim vršnjacima diljem Hrvatske koliko je redovna tjelovježba bitna za njihovo zdravlje.

Oglas

Marin Čilić kao organizator, nogometaši Mateo Kovačić, Ivan Perišić i Mario Mandžukić, ponajbolji svjetski rukometaš Luka Cindrić, tenisači Donna Vekić, Iva Majoli, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Nikola Mektić, po mnogima najljepša hrvatska sportašica Nikolina Božičević i najveći hrvatski sportaš svih vremena – Luka Modrić. A nije isključeno da bude i još poneko zvučno ime u Petrinji! Isplati se ispratiti!