Gašinčani krenuli s pripremama. Milković: Želimo biti u najboljih 5!

S pripremnim je periodom za nastavak natjecanja u đakovačkoj 2. ŽNL službeno počela momčad HOŠK-a iz Gašinaca. Gašinčani su tijekom cijele pauze bili aktivni, jer su se uz poticaj i nagovor trenera Stjepana Milkovića redovno okupljali u obližnjoj sportskoj dvorani u Satnici Đakovačkoj. U utorak je na stadionu u Gašincima trener Milković izvršio prozivku svojih nogometaša, upoznao ih s planom priprema i poveo ekipu na prvi trening na otvorenom.
Hošk je sezonu završio na 10. poziciji s 15 osvojenih bodova u 13 odigranih kola. Gašinčani su jesenas zabilježili četiri pobjede, uz tri neriješene i šest izgubljenih utakmica.
Povodom početka priprema kontaktirali smo trenera HOŠK-a, Stjepana Milkovića, s kojim smo razgovarali o početku priprema njegove momčadi, kao i o ambicijama i ciljevima Gašinčana u nastavku natjecanja.

Oglas

Službeno smo krenuli pet tjedana prije početka proljetnog dijela koji je definiran za 13. ožujak. U nedjelju smo odigrali uvodnu utakmicu na gostovanju u Strizivojni, nakon koje mogu reći da sam zadovoljan viđenim, ali isto tako ima još mjesta za napredak. U pripremama ćemo odigrati još pet pripremnih susreta s momčadima Vinogradara iz Mandićevca, Radničkim iz Viškovaca, Dinamom iz Tomašanaca, kadetima i juniorima Đakovo Croatie, a zadnji ispit pred prvenstvo nam je momčad iz Podgorača. Svlačionica nam je bogatija za dva nova imena, radi se o Josipu Iletiću i Daliboru Radošu, koji bi trebali pojačati naše stoperske, odnosno napadačke pozicije. Još uvijek radimo na dovođenju jednog igrača koji bi nosio predznak pojačanja, no do konačnog dogovora s imenom ne bi izlazio u javnost. Cilj HOŠK-a je ovo proljeće igrati nogomet na rezultat, smatram da sa svima možemo i da ćemo sezonu završiti u najboljih 5, gdje po meni zasigurno i pripadamo. – komentirao je trener momčadi iz Gašinaca Stjepan Milković.

Oglas

Prvo kolo u Gašince dolazi momčad Radničkog iz Viškovaca koja je jesen završila kao posljednja na tablici, pa se imperativ pobjede nameće sam od sebe.

Oglas

Tako je, na svom se terenu ne bojimo nikoga, ali sve respektiramo. Cijela ekipa želi pobjedu u toj utakmici kako bi s tri boda krenuli u nastavak natjecanja. Tom bi se pobjedom definitivno odvojili od začelja tablice, pobjegli bi u malo mirniju zonu i hvatali bi priključak za ostalima. Trećeplasirana nam Slavonija bježi samo šest bodova, svi smo bodovno vrlo blizu, zato nam je pobjeda na početku u Gašincima vrlo bitna. – zaključio je Milković.