Gabrijel Crnković nasljednik Zorana Galetića na klupi Amatera s Jelasa!

Početkom tjedna stigla je vijest da je stigla promjena na trenerskoj klupi Amatera s Jelasa, naime dosadašnjeg trenera Zorana Galetića zamijenit će Gabrijel Crnković!

Oglas

Za komentar zamolili smo predsjednika kluba, Zvonimira Rosnakija:-“Ja, kao predsjednik, i članovi upravnog odbora, odlučili smo iz niza razloga prekinuti suradnju. Ti razlozi će ostati samo nama poznati jer ne bi bilo pristojno da se sada pravdamo za našu odluku i da blatimo trenera, koji je ipak ostvario odlične rezultate, za što mu čestitamo.Mi smo odlučili da će novi trener biti gospodin Gabrijel Crnković, kojemu želimo svu sreću na klupi Amatera.Znam da može djelovati čudno da diramo u trenera nakon odličnih rezultata, ali već se dugo u nama nakupljao jedan osjećaj nezadovoljstva koji je morao kad-tad izaći na vidjelo.Treneru Zoranu želimo sreću u nastavku karijere i još jednom mu zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji.”- komentirao je za Sportalo predsjednik Amatera Zvonimir Rosnaki.

Oglas

Komentar nam je ustupio i novi strateg Amatera, Gabrijel Crnković: “-Na poziv uprave kluba prihvatio sam trenersku palicu kluba Amater iz Sl.Broda. Drago mi je što ću moći svoje iskustvo i znanje prenijeti dečkima koji su zaslužno u gornjem dijelu tablice.Moje je da radim,da održim pozitivnu formu, dobru klapu i radnu ekipu te da pokušamo svi zajedno doprinijeti što boljem plasmanu ove jeseni klubu koji ima veliki nogometni status u Slavonskom Brodu.”- prve su impresije trenera Gabrijela Crnkovića

Oglas

Podsjetimo, Amater je odlično krenuo u prvenstvo 1. ŽNL BPŽ te se nakon šest odigranih kola nalazi na vrlo dobrom trećem mjestu s učinkom od četiri pobjede, jednim neriješenim ishodom i jednim porazom.