/Gabrijel Boban više ne stanuje u Osijeku NAPADAČ OSIJEKA POTPISAO ZA SHERIFF
gabrijel boban sheriff

Gabrijel Boban više ne stanuje u Osijeku NAPADAČ OSIJEKA POTPISAO ZA SHERIFF

Napadač Osijeka je odlučio karijeru nastaviti u inozemstvu pa je kao slobodan igrač napustio redove Osijeka te potpisao za moldavskog prvaka Sheriff.

Boban će tako ponovo surađivati s trenerom Zoranom Zekićem koji vodi ponajbolji moldavski klub, a s Gabrijelom će se povećati i hrvatska kolonija u tom ambicioznom klubu.

Ovaj iznimno potentni napadač je bio član Osijeka od 2016. te je u 94 utakmice upisao 13 golova i 16 asistencija.

Drago mi je što sam stigao u Tiraspol i što će nositi dres Sheriffa. Uzbuđen sam zbog kluba i infrastrukture koja će me sad okruživati. Nadam se da ću doprinijeti momčadi u ostvarivanju pozitivnih rezultata u prvenstvu i europskim utakmicama. Zoran Zekić je profesionalac u svom poslu. Ostvario je dobre rezultate u Osijeku. Siguran sam da će mu isto uspjeti i u Sheriffu. Sretan sam što sam ponovno u njegovoj momčadi. Nadam se da ću ispuniti njegova, kao i očekivanja navijača – izjavio je Gabrijel Boban po dolasku u redove Sheriffa.

Foto Sheriff

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.