Gabrijel Boban potpisao za Posušje

Jedan od onih ikonskih likova hrvatskog nogometa koji je svugdje gdje je bio ostavio lijepe uspomene je svakako Gabrijel Boban, nogometaš iz Velike koji je u profesionalni nogomet zagazio u dresu Zagreba, nakon toga je bio omiljen na Gradskom vrtu, a lijep posao odradio je i u dresu Varaždina.

Oglas

Danas je popularni Gabra, ili Bobi kako ga zovu u Osijeku, stavio autogram na ugovor s HNK Posušje, premijerligašem Bosne i Hercegovine.

S velikim zadovoljstvom i ponosom obavještavamo javnost da je napadač Gabrijel Boban novi igrač plavo-bijelih, a suradnja između Posušja i Bobana dogovorena je do ljeta 2023.godine. Boban iza sebe ima bogatu karijeru nosio je dres NK Zagreb, NK Kamen Ingrad, NK Varaždin, NK Osijek i moldavskog FC Sheriff. Nakon potpisa Boban je kazao:
“Drago mi je da sam došao u klub koji ima iza sebe veliku navijačku podršku. Nadam se da ćemo sve ciljeve kluba ispuniti i razveseliti Posušje”.
Dobrodošao Gabrijele! – stoji na službenoj stranici kluba.
Posušje je prošlu sezonu završilo kao osma momčad elitnog razreda BiH nogometa, dok u novu kreću domaćim susretom protiv Veleža već ovog vikenda.