Futsal Olimpijac očito napada vrh s respektabilnim pojačanjima

Nakon što smo pisali o novoj trenerskoj akviziciji u liku Alena Jelčića i prvom pojačanju Marku Blekiću zaredala su nova predstavljanja dobro poznatih futsal imena koja će definitivno biti i pojačanja pa bez ustezanja možemo reći da će Županjci biti izgledan kandidat za najviše postolje Druge HMNL istok. Predstavljanja su obavili na svojoj FB stranici, a priču je dodatno doradio najbolji hrvatski futsal portal crofutsal.com koji prenosi da drugo igračko pojačanje u Županju dolazi iz Slavonskog Broda.

Oglas

Ivan Tunuković rođen je 12. travnja 2001. godine, od ljeta 2017. godine brani boje Broda 035. Prošlog ljeta Tunuković prelazi u redove gradskog rivala MNK Brod, a vrijedi spomenuti da je svojim dobrim igrama zavrijedio i poziv u mlađe uzrasne kategorije reprezentacije. Kao i većina igrača 2.HMNL-istok, Tunuković uz futsal igra i nogomet, te je posljednjih godina nastupao za nekoliko lokalnih niželigaša.

Oglas

Nakon toga novo pojačanje Olimpijac je predstavio prije nekoliko dana. Matej Sivrić rođen je 27. studenog 1989. godine, a baš kao Tunuković u redove Futsal Olimpijca prelazi iz MNK Brod. Premijernu futsal sezonu odigrao je u sezoni 2004/2005 nastupajući za lokalni Argus, no nakon jedne sezone posvetio se nogometu te je s futsal parketa izbivao sve do ljeta 2013. godine kada postaje igrač MNK Brod 035. Početkom 2016. godine Sivrić prelazi u MNK Brod gdje je igrao sve do danas kada postaje igrač Olimpijca. Od ljeta 2017. godine Sivrić je igrač Marsonije, te ostaje za vidjeti koliko će biti raspoloživ treneru Jelčiću uz usklađivanje nogometnih obveza s futsalom.

Oglas

Veliko pojačanje klubu je stiglo iz Gundinaca pa je tako novi igrač Futsal Olimpijca postao i član NK Tomislav Donji Andrijevci Ilija Tukara koji je u županjski klub prešao iz MNK Brod 035 s kojim je također bio juniorski prvak Hrvatske!

Predstavljanjima očito nema kraja pa u narednim danima možemo očekivati sigurno još koju objavu pa ukoliko ste ljubitelj futsala, simpatizer Futsal Olimpijca i čini vam se zanimljivom ova priča ispratite na službenoj FB stranici razvoj događaja.