/Futsal (MNK Brod 035) i boks kod Josipa Šebalja u ponedjeljak PREGLED SVIH NOGOMETNIH LIGA BROD-POŽEGA
mario petrović bukovlje mnk brod yt

Futsal (MNK Brod 035) i boks kod Josipa Šebalja u ponedjeljak PREGLED SVIH NOGOMETNIH LIGA BROD-POŽEGA

SPORT PLUS, u ponedjeljak, 16. 09. 2019. od 20,30 donosi ove teme:

TEMA: 1 – Boksački klub “Brod” – Nastup i bronačna medalja Gabrijela Veočića u srednjoj kategoriji na Europskom prvenstvu u Bugarskoj za mlađe seniore. Osvrt na to natjecanje kao i rezime aktivnosti kluba u cijeloj godini i najava svega onoga što je pred njima.

GOSTI: * Pero Veočić, izbornik juniorske Hrvatske boksačke reprezentacije

              * Gabrijel Veočić, član juniorske Hrvatske boksačke reprezentacije

TEMA: 2Pregled nogometnih liga s grafičkim tablicama: Treća HNL – istok, MŽNL – Brod – Požega, Prva ŽNL Brodsko – posavska te sve 3 Druge ŽNL – Brodsko – posavske.

TEMA: 3 – Malonogometni klub “Brod 035” – najava Super kupa Hrvatske kojeg klub organizira u petak, 20. rujna od 20 sati u dvorani Vijuš između aktualnih prvaka Hrvatske Novog vremena Apfel iz Makarske i osvajača Kupa Hrvatske Gimka Uspinjače iz Zagreba. Osim toga bit će riječi o početku nove sezone u Drugoj HMNL – istok te planovima i ambicijama MNK Brod 035 u novoj sezoni koja počinje 5. listopada.

GOST: * Ivica Ćorluka, predsjednik i trener MNK “Brod 035”                

* Mario Petrović, kapetan MNK “Brod 035”

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.