/Furiozni Oriolik protutnjao Suhopoljem MOMČAD ROBERTA DUJIĆA OČEKUJE PRVOLIGAŠA U PRVOM KOLU KUPA
67881579_509070329879462_8904416791812374528_n

Furiozni Oriolik protutnjao Suhopoljem MOMČAD ROBERTA DUJIĆA OČEKUJE PRVOLIGAŠA U PRVOM KOLU KUPA

Oriolik je furiozno projurio Suhopoljem postigavši čak 6 pogodaka domaćinu. Momčad Roberta Dujića je bila bolja u svim elementima nogometne igre o čemu sasvim dovoljno govori rezultat. Strijelci za motiviranu i raspoloženu Dujićevu momčad su bili Goran Jurić 3, Patrik Mijic 3, domaćin je s dva pogotka tek uspio ublažiti rezultat. Tako su Oriovčani preskočili prvu prepreku u pretkolu nacionalnog nogometnog kupa pa u nastavku istog natjecanja očekuju dolazak prvoligaške momčadi na svoj stadion.

Potpuno zaslužena pobjeda uz veliku terensku nadmoć. Krasan ambijent u Parku Mladeži podsjeća na nekadašnje dane u Suhopolju. Domaćin mlada i korektna ekipa koja se nakon 0:5 tek probudila, a mi smo povukli ručnu. Čestitke mojim igračima.. Čekamo sljedećeg protivnika i nastavljamo pripreme za prvenstvo s novom pomlađenom momčadi – za Sportalo je izjavio Robert Dujić trener Oriolika

Foto FB Oriolik Oriovac

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.