/Fruškogorac iz Iloka ambiciozno u nadolazeću sezonu SINIŠA BOBAN POLAKO SLAŽE KOCKICE ZA VRH LIGE
fruškogorac ilok fb

Fruškogorac iz Iloka ambiciozno u nadolazeću sezonu SINIŠA BOBAN POLAKO SLAŽE KOCKICE ZA VRH LIGE

Krenuli su s radom i igrači Fruškogorca iz Iloka, Trener Siniša Boban obavio je prozivku, svlačionica nije doživjela velike promjene, ekipa je ostala na okupu, a pristižu i pojačanja u liku Duška Devića iz Negoslavaca koji je veliki trkač i radilica na terenu i bit će definitivno od velike važnosti za momčad te povratnik Domagoj Pole koji stiže iz Radničkog (Mece). Radi se o odličnom veznom igraču koji ima kvalitetu i za puno veći rang i svakako će podići kvalitetu igre Fruškogorca.

fruškogorac fb

Prva pripremna utakmica odigrana je u Iloku pa se na radost domaćih navijača Domagoj Pole predstavio pogotkom, a Fruškogorac je protiv gostiju iz Srbije slavio 3:1. Gost je bio NK Gložani, mjesto s pretežito slovačkim stanovništvom, a strijelci su bili Vladimir Puđa, Josip Pole i Pole Domagoj).

f1

Ambicije kluba su uzlet na svim poljima, a prije svega na onom rezultatskom u seniorskom dijelu pa uz ostanak ekipe na okupu i kvalitetna pojačanja borba za vrh ljestvice nije nimalo nemoguća misija. Pred Fruškogorcem su utakmice u Vukovaru na Vuteksovom turniru na kojemu sudjeluju domaća Sloga, Negoslavci i Sinđelić, zatim BSK Bijelo Brdo i generalka s Otokom.

Trade mark kluba iz Iloka je prezime Pole, trenutno su u Bobanovoj svlačionici Marko, Josip, Domagoj i Andrija Pole i rijetko koja utakmica prođe da barem jedan Pole nije upisan u listu strijelaca, a ne tako davno je Marko obnašao dužnost igrača trenera Fruškogorca.

Imamo solidnu, složnu ekipu, riješili smo pitanje vratara, uključili i mlade u prvu momčad pa smo imali i lijep start u pripreme pobjedom nad Gložanima. Mi smo najjača sportska udruga u gradu koja funkcionira čitavu kalendarsku godinu, pogon se ne gasi čitavu godinu, a osim seniora velik broj djece uči prve nogometne vještine u našem klubu – rekao je za Sportalo Zlatko Zajec novi predsjednik kluba.

Foto FB Fruškogorac

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.