Frankopan ulazi u novu sezonu u vrlo pomlađenom sastavu

S radom su krenuli i rokovačko-andrijaševački Plemići pod vodstvom svog trenera Tomislava Pavličića Šlajfe, a uspješno je okončan i malonogometni turnir kojega je organizirao klub.

Oglas

Frankopan ulazi u novu sezonu u vrlo pomlađenom sastavu. Uprava kluba je odlučila dati priliku mlađim igračima. Napustilo nas je čak 8 igrača od prošle sezone, a svih 8 je bilo iz prvih jedanaest – Stipe Jančić, Hrvoje Hodak i ostali bi svakome nedostajali, a gdje neće nama, ali nema plakanja i kukanja. Imam mladu ekipu koja hoće trenirati, koja hoće učiti i to je ono što ja želim. Ovo je i za mene kao trenera veliki izazov, a ja baš to volim – izazove i želju za dokazivanjem. Moram dečke pohvaliti za dosadašnji rad i za zalaganje na treninzima, baš dobro rade. Do sada smo odigrali 3 prijateljske tekme i moram priznati da nije to toliko loše, ali znamo da je jedno prijateljska, a za bodove nešto sasvim drugo. Ne mogu dočekati prvenstvene utakmice da vidim kako ćemo reagirati i kako će to sve izgledati. Imamo još 2 tjedna do početka prvenstva i moramo sve učiniti da budemo u najboljem izdanju. Osjećam da bi ovo mogla biti lijepa priča za Frankopan – izvijestio nas je prvi klupski strateg Tomislav Pavličić.

Nakon 15 uzastopnih večeri ispunjenih utakmicama na novoj podlozi terena iza škole u Andrijaševcima u nedjelju 31.07.22 kako je i bilo planirano, odigrane su utakmice i završne večeri turnira. S ukupno 30 prijavljenih ekipa koje su odigrale čak 81 utakmicu i dalje slobodno možemo reći kako ovaj turnir slovi za jedan od najdugovječnijih turnira malog nogometa u bližoj okolici.
U finalnoj večeri u najjačoj i najzanimljivijoj kategoriji – seniorskoj, Caffe bar Mustang minimalnom je pobjedom protiv isto tako odličnih mladih sportaša iz ekipe FA Cup, obranio prošlogodišnji naslov.
Organizator se zahvaljuje prije svega brojnim posjetiteljima, potpori Općine Andrijaševci i vrijednim djelatnicima Komunalnog društva Andrijaševci koji su igralište i prostor oko njega održavali urednima i čistima svake večeri održavanja turnira te sponzorima koji su omogućili nagrade u polufinalnoj i finalnoj večeri za posjetitelje.
Iduća godina je prilika za okupljanje kako starih i dobro poznatih ekipa, tako i novih u više kategorija. Izvrsna je razbibriga i zabava u tople ljetne večeri za djecu, mlade i obitelji. Nagodinu nastavljamo stvarati sportske rezultate i uspomene kao i proteklih 36 godina koliko se turnir održava u našem mjestu – poruku javnosti je poslao organizator turnira NK Frankopan.
Sve rezultate, poredak najuspješnijih ekipa kao i nagrađenih pojedinaca možete pogledati na linku :
Oglas

https://sheet.zohopublic.com/…/r943tb099846a387c4271b2b…

Ugođaj posljednje večeri možete pogledati u galeriji fotografija na FB stranici!