Frankopan traži povratak u MŽNL s novim trenerom – Tomislav Pavličić prihvatio izazov

Nekoliko dana trajala je zagonetka koji će to klub preuzeti Tomislav Pavličić koji je sam najavio da je već sve dogovoreno no da je korektno da ipak klub prvi objavi vijest o preuzimanju klupe. Iako nam je brat Dejan dojavio koji je to klub poštivali smo želju novoga trenera Frankopana da ipak prvenstvo objave bude klupsko pa nakon što je na stranici kluba zablistala fotografija Tomislava Pavličića Šlajfe ispod amblema kluba prenosimo objavu koja je vezana uz fotografiju:

Ne brinite, sve je u redu, nije sa Goričica odjeknula detonacija, nego vijest da je Tomislav Pavličić službeno novi trener seniora NK Frankopan! Nakon duge i bogate igračke karijere, svoje iskustvo pokušat će iskoristiti u trenerskim vodama, a mi ćemo mu biti maksimalna podrška u novom putu. Priča se da se Subašić i Butina prije spavanja još uvijek provjeravaju jel im Šlajfo ispod kreveta i u ormaru, a ni pauci na spojnicama ne spavaju mirno jer je otvorena opcija da će Šlajfo još koji puta obući kopačke! Bilo kako bilo, Šlajfo sretno, Andrijaševci i Rokovci su uz tebe!
Dodajmo da je ovo prvi Tomislavov seniorski samostalni angažman no treba uzeti u obzir činjenicu da je samostalno u više navrata vodio momčad Dilja pošto se zbog pomicanja kalendara natjecanja uzrokovanog pandemijom koronavirusa Međužupanijske lige trener Dejan nije mogao uskladiti s poslovnim obavezama pa je tu brat uskakao te u većini slučajeva samostalno slagao momčad čime je stekao potrebnu praksu i pokazao da je spreman za iskorak u trenerskoj karijeri nakon zapaženih rezultata u omladinskom pogonu Dilja.
Foto FB Frankopan