Frankopan bio domaćin sastanka MNO Osijek

Nogometni klub Frankopan Rokovci bio je domaćin sastanka Međužupanijskog nogometnog odbora središta Osijek te se pritom pohvalio novom infrastrukturom.

Oglas

Čelni ljudi četiri slavonska nogometna saveza posjetili su Rokovce u općini Andrijaševci te su se uvjerili u sjajne uvjete koje je Nogometni klub Frankopan osigurao svojim nogometašima. Projekt obnove i izgradnje nove infrastrukture vrijedan je pet milijuna kuna.

Oglas

Na sastanku su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a i predsjednik ŽNS-a Osječko-slavonske županije Ante Vučemilović-Šimunović, predsjednik ŽNS-a Brodsko-posavske županije Dubravko Galović, predsjednik ŽNS-a Požeško-slavonske županije Drago Lucić i predsjednik ŽNS-a Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac, kao i tajnici ŽNS-a.

Oglas

Na dnevnom redu bile su razne aktualnosti vezane za natjecanja na razini središta odnosno županija, uključujući kalendare natjecanja u 3. HNL, MŽNL i mladeži.

Domaćine su predstavljali predsjednik NK Frankopan Tomislav Škegro te Damir Dekanić, načelnik općine Andrijaševci, koja je također sudjelovala u projektu izgradnje sjajne infrastrukture u Rokovcima.

Izvor HNS

Foto FB Frankopan Rokovci Andrijaševci