/Frane Vitaić: “Ova ekipa može još puno napredovati” KAPETAN JE TRENER CIBALIJINIH LIMAČIĆA
frane vitaić marijana vojnić

Frane Vitaić: “Ova ekipa može još puno napredovati” KAPETAN JE TRENER CIBALIJINIH LIMAČIĆA

Nogometaši Cibalije okrunili su se titulom jesenskog prvaka 3. HNL Istok sa sasvim lijepom prednosšu od 4 boda ispred Čepina. Prava je to prilika za razgovor s ikonom Stare dame, čovjekom koji je hodajući simbol Nebeskoplavih, čovjekom koji je s Cibaliom ispisao neke od najljepših trenutaka u 21. stoljeću, ali i s kapetanom koji je ostao na svom brodu i kad se činilo da je potop jednostavno neizbježan. Zadatak smo povjerili Marijani Vojnić, ženi koja “živi” Cibaliju..

Frane, nikad te nisam vidjela zabrinutog, čak ni u najtežim trenucima za Cibaliju imao si nadu da će sve dobro završiti!?

– Znate me kao optimistu i na većinu stvari gledam pozitivno, ali cijela situacija što se dešavala oko kluba ovo ljeto, neizvjesnost oko pitanja u kojoj će ligi klub igrati, odlasci većine igrača, sama činjenica da će klub igrati 3 ligu, slaganje ekipe u hodu skoro već pred prvenstvo, čak ni meni nije ulijevalo previše optimizna, kao što vjerujem nije ni većini simpatizera kluba. Sve je ukazivalo na mukotrpan rad i tešku borbu. Na početku sezone smo se složili da bi uspjeh bio da klub na kraju polusezone bude u vrhu među 2-3 ekipe. Kao što vidimo, Cibalia je jesenski prvak! Samim time počevši od predsjednika Kurtušića i njegovih bliskih suradnika, trenera Tomića i cijelog stručnog stožera i svih ljudi koji su slagali ovu ekipu pretežno od domaćih igrača zaslužuju same pohvale – rekao je Frane.

Cibalia je stigla do jesenskog naslova prvaka, sada sve izgleda ljepše i optimističnije.

Atmosfera u svlačionici je odlična, prava smo klapa, i vjerujem da ova ekipa može još dosta napredovati. Nećemo se razbacivati velikim najavama za proljeće, moramo ostati ponizni i nastaviti raditi, onda će sve biti u najboljem redu – zaključio je kapetan Nebeskoplavih koji se posvetio i radu s mlađim kategorijama u klubu, odnosno da budemo precizni, najmlađom kategorijom, limačićima. Cibalijina budućnost je u pravim, najboljim rukama!

frane vitaić

Podijeli
  •  
  •  
  •