Fotogalerija: Slavija preokretom do bodova protiv Kutjeva

Bliži se kraj jesenskom dijelu sezone u Trećoj NL Istok, u pretposljednjem kolu su se u Pleternici sastali Slavija i Kutjevo, a nakon zaista odlične utakmice slavila je domaća momčad na čijoj je klupi debitirao dvojac Milan Marčinović – Krunoslav Putrić.

Oglas

Imaju gosti pravo žaliti za barem bodom ako ne i sva tri, nakon vodstva koje im je donio Ivan Jakešević su imali nekoliko izglednih situacija za povećanje vodstva, imali su i priliku za povratak kada je prednost golovima Vlade Lasića i Dine Bognara preselila na domaću stranu. Bilo je i nekoliko odličnih reakcija gostujućeg vratara pa ako zanemarimo hladnoću moramo zaključiti da su gledatelji na pleterničkom stadionu zaista mogli uživati u odličnoj partiji. Posebno je zanimljivo bilo prvo poluvrijeme, potpuno otvoreno s obje strane i nije teško zamisliti da je tu bilo još nekoliko pogodaka na svakoj strani.

Oglas

Oglas

U posljednjem kolu Slavija putuje na gostovanje u Dardu, dok će se Kutjevo pokušat pobjedom oprostiti od svojih gledatelja u dvoboju protiv Bedema.