Fotogalerija: Nikola Marić eurogolom donio slavlje Jadranu u Sesvetama

Vrlo lijepo popunjene tribine prekrasnog nogometnog zdanja u Sesvetama jučer su svjedočile premijernom nastupu Sesveta u jedinstvenoj 3. HNL, ili kako je u HNS-u nazvaše – 2. NL.

Oglas

Nisu domaći navijači sretni napustili tribine, ali nije nedostajalo onih koji su bili zadovoljni jer je i Jadran imao vrlo dobru potporu svojih “gastarbajtera” u metropoli. Nekako bi se dalo utakmicu podijeliti u dva dijela, u prvom su osjetno bolji bili gosti koji su bolju igru okrunili spektakularnim golom Nikole Marića koji je na asistenciju uz auta prezimenjaka Mirka pogodio škarice za 0:1. U nastavku, Sesvete većim dijelom dominantne ali bez onih pravih, čistih šansi iako opasnosti je bilo, tek u posljednjih 10ak minuta Jadran preuzima kontrolu igre, pomoglo mu je i isključenje u domaćim redovima pa su mirno priveli utakmicu kraju i ostali na maksimalnom učinku nakon uvodnih 180 minuta.

Oglas

Najbolji pojedinac utakmice bio je Nikola Marić, naravno da je presudio taj fantastičan pogodak, ali je čitava utakmica od stasitog napadača Jadrana odrađena na dojmljiv način, svaki put kad je lopta bila u njegovim nogama kod domaćih se stvarala panika, vrlo je odgovorno odrađivao i defanzivne zadatke.

Oglas