Fotogalerija: Kustošija i Vukovar remijem otvorili sedmo kolo

Bili smo jučer u Kustošiji gdje su u ranijem terminu Kustošija i Vukovar otvorili sedmo kolo SuperSport Prve NL remijem bez golova. Utakmica je igrana u četvrtak na zamolbu Vukovara koji je ovog vikenda domaćin tradicionalnom Memorijalu Blago Zadro kojeg klub redovito organizira u sjećanje na junaka Domovinskog rata i obrane grada.

Oglas

Sama utakmica iako bez golova bila je vrlo zanimljiva, po nekoliko dobrih prigoda na obje strane, nekakav rani pogodak sigurno bi do kraja rasplamsao igru, no i ovako je 200ak gledatelja sigurno otišlo zadovoljno sa stadiona u Kustošiji. Iako su gosti imali nešto više prigoda, ipak je najupečatljivija ona iz same završnice kada je kapetan gostiju Ivan Marijanović spašavao i iz samog donjeg desnog kuta “iščupao” loptu koja je mogla slomiti utakmicu na stranu momčadi Ilije Lončarevića.

Oglas

Nakon ovog susreta Vukovar je na 10 osvojenih bodova, za novaka u ligi i više nego dobar učinak, dok je Kustošija na prosjeku od boda po utakmici, sa samo jednim porazom, ali i samo jednom pobjedom skupili su sedam bodova.

Oglas