Foto: Osječke nogometašice uvjerljive i protiv Splita

Titula prvaka je osigurana i matematički, ali osječke nogometašice ne posustaju, i dalje nastavljaju s dobrim igrama i pobjedama, a posljednja je stigla na domaćem terenu protiv Splita.

ŽNK OSIJEK – ŽNK SPLIT 4:1

Već u samom otvaranju utakmice Maja Joščak je izborila kazneni udarac, u vodstvo ga je pretvorila Izabela Lojna. U 21. minuti Lojna je asistent iz kornera, a strijelac je Lorena Balić. Ako je i bilo nekakvih dilema, u 32. minuti otklonila ih je Anela Lubina koja je zabila za 3:0. Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 56. minuti kada je Jasna Đoković zabila sjajan pogodak, “izvrtila” je svoje čuvarice, pa prekrasno pogodila dalji kut, ovoga puta neobranjivo za izvrsnu Arianu Anastasiadis. Kad smo kog vratarki, u više navrata sjajno je reagirala i gostujuća Anamarija Prljević, utakmica je zaista bila sadržajna, a što se golova tiče, točku na i je stavila Marija Damjanović u 73. minuti.

U posljednjem kolu Osječanke ponovno igraju na Gradskom vrtu, u goste stiže zagrebački Dinamo, a bit će to prilika da prime novi pehar namijenjen državnim prvakinjama.