Foto: Dino Bognar eurogolom odlučio derbi

Vrlo dobru nogometnu predstavu prikazali su jučer Kraj uljare Čepin i Vukovar, a na kraju je Dino Bognar fantastičnim golom odlučio pobjednika i vratio Čepin u borbu za sami vrh trećeligaškog poretka.

Oglas

ČEPIN – VUKOVAR 1:0

Oglas

Strijelac: 1:0 Dino Bognar (43)

Oglas

Čepin: Jakovljević, Grgić, Bilobrk, Goluža, Gregić, Kraljević (od 90. Pandžić), Batarilo-Ćerdić (od 77. Brlić), Jurič (od 84. Pranjić), Zebec, Bognar (od 90. Uglik), Mišković

Vukovar: Marijanović, Škarica (od 75. Konjević), Dogan, Tomić (od 52. Lugo), Džalto, Mrkonjić (od 43. Matias), Brajković (od 75. Alejandro), Tusonjić, Ljaljić (od 46. Plum), Tadić, Robin

Igrač utakmice: Zvonimir Gregić

Furiozno su krenuli gosti iz Vukovara, već u prvoj minuti omaleni Robin nakon jedne povratne lopte sa vrha kaznenog prostora silovito tuče i pogađa vratnicu, dvije minute kasnije nova velika prilika za goste, no domaća obrana čisti sa gol linije. I sljedećih nekoliko minuta veliki pritisak Vukovara, a nakon 6-7 minuta domaćin se konačno pribrao, do tada su izgledali poput grogiranog boksača koji će svake sekunde pasti. Nakon desetak minuta već je to postala utakmica koju Čepin drži pod kontrolom iako je lopta uglavnom bila pod kontrolom gostiju. Pravog posla za Jakovljevića nije bilo, Bilobrk, Goluža i ostatak momčadi su se mučili, ali su posao odradili bez greške. Definitivno najopasniji kod gostiju bio je Marko Mrkonjić, a u 42. minuti je složio nekoliko protivničkih igrača, došao u dobru poziciju za udarac no baš u tom trenutku ga je “pecnuo” mišić pa je šepajuči napustio teren. Bulat je odmah posegnuo za izmjenom, dok se Matias spremao za ulazak na drugoj strani play of the day Dine Bognara. Dobio je loptu na 20 metara od Marijanovića, namjestio se i kao iz topa pogodio bliži gornji desni kut nemoćnog kapetana gostiju!

U drugom poluvremenu doktorska disertacija Igora Totha, jedino opasno što su dali gostima bio je jedan pokušaj s ruba kaznenog prostora koji je prohujao vrlo blizu vratnice, dok su kontre stvarale puno problema gostima koji su naravno stali visoko i svjesno preuzeli rizik. U 74. minuti i Čepin je pogodio istu vratnicu kao i Robin na počeku, glavom ju je naciljao Jurič, a Marijanović je imao jednu briljantnu intervenciju, pa čak na kraju gosti mogu biti zadovoljni što je to završilo sa samo 1:0. Ne kao opravdanje bilo kome, nego kao činjenicu valja konstatirati i vrlo loš travnjak u Čepinu za trećeligaške standarde, puno se vremena trošilo na primirivanje lopti, a zahvaljujući njemu, Čepin je propustio možda i najbolju prigodu na utakmici.

Igrač utakmice: Iako je Čepin kolektivno odigrao odličnu utakmicu Zvonomir Gregić bio je najbolji pojedinac susreta, bio ga je pun teren, odradio je obrambeni dio sjajno, a prema naprijed donosio kreaciju koje nije nedostajalo u izostanku Krstanovića. Nije igrač, ali ponajbolji na ovom susretu bio je Igor Toth, majstor rezultata kada je poveo sve je napravio na najbolji mogući način, gotovo da je odmah bilo jasno da bodovi ostaju u Čepinu!