Fitness klub Play državni prvak 23. PH u bodybuildingu i fitnessu

Fitness klub Play ekipni je državni prvak 23. Prvenstva Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu održanom jučer u Čakovcu.

Oglas

Klub je na prvenstvu imao 12 natjecatelja, a osim klupskog naslova, u Požegu se vraćaju i s više individualnih prvaka Hrvatske.

Oglas

U seniorskoj kategoriji Men’s physique niska (do 182 cm visine) državni prvak je Hrvoje Ivčetić iz Fitness kluba Play, a među preostalih pet finalista još su bila tri predstavnika požeškog kluba. David Romić zauzeo je treće mjesto, Leon Ivankiv bio je četvrti, a Tomislav Ivčetić šesti.

Oglas

U seniorskoj kategoriji Men’s physique visoka (iznad 182 cm visine) prvak je Josip Lukačević (Fitness klub Play). U borbi za titulu apsolutnog pobjednika kategorije Men’s physique (bira se između pobjednika dviju kategorija), jednoglasnom odlukom sudaca laskavu titulu uzeo je Hrvoje Ivčetić, ispred klupskog kolega Josipa Lukačevića.

Josip Lukačević pobjednik je i juniorske kategorije Men’s physique, dok je Leon Ivankiv bio drugi, a još jedan član FK Play David Romić zauzeo je peto mjesto.

U juniorskoj wellness fitness kategoriji natjecateljica FK Play Mia Mikliš bila je druga, dok je Anamaria Medak zauzela četvrto mjesto. Ovdje treba napomenuti da je ispred Mikliš bila samo Lara Santini, svjetska i europska prvakinja u ovoj kategoriji. U seniorskom wellness fitnessu Mia Mikliš bila je četvrta, a Anamaria Medak šesta.

Nastupile su još tri djevojke požeškog kluba: Julia Klanjčić bila je peta u kategoriji bikini fitness, dok je Barbara Baketa zauzela peto, a Matea Kožić šesto mjesto u bodyfitnessu.

U juniorskom muškom classic bodybuildingu prvak je Dino Berić, a u seniorskoj konkurenciji zauzeo je drugo mjesto.  U seniorskom bodybuildingu Ivan Jendričko bio je četvrti.

Natjecanje je održano uz pridržavanje strogih epidemioloških mjera bez publike.

Izvor Radio Vallis Aurea