Finalni je dan malonogometnog turnira u Vođincima

Malonogometni turnir u Vođincima ove je godine okupio izuzetno kvalitetne ekipe koje će danas na završnom danu odlučiti o konačnom poretku i raspodijeli medalja i koverti.

Finalni dan
Prvo polufinale :
AUTO DRAGO VINKOVCI – MLACCO ĐAKOVO
Drugo polufinale
RESTORAN NADA VUKOVAR – GRUBE EXPRESS PLUS
Polufinalni sudari dvije Đakovačke ekipe protiv dvije Vinkovačke ekipe. Da vidimo gdje se igra bolji futsal. U prvom polufinalu sastaju se prošlogodišnji finalist Mlacco Đakovo koji je dosta dominantno došao do polufinala te Auto Drago, ekipa sastavljena većinom iz Futsal Aurelije. U drugom polufinalu Restoran Nada Vukovar, ekipa većinom sastavljena iz MNK Vinkovci protiv debitanata na našem turniru Grube Express plus iz Đakova.
Nakon polufinala nam slijedi utakmica za 3.mjesto i veliko finale. Na finalnoj večeri možete kupiti tombolu gdje vas očekuju jako vrijedne nagrade naših sponzora. Dođite na finale, uživajte u futsal majstorijama, vrijednoj tomboli i nakon svega svirci u živo. Vidimo se večeras na stadionu Mladosti u Vođincima!
Posebne zahvale organizator upućuje Vanji Kovaču koji se spremno odazvao pozivu i doveo svoje cure iz NK Osijek na odigravanje revijalne utakmice.
Raspored finalnog dana:
Subota 09.07.
20:00 polufinale Auto Drago Vinkovci – Mlacco Đakovo
20:40 polufinale Restoran Nada Vukovar – Grube express plus
21:20 revijalna utakmica limača
22:00 utakmica za 3.mjesto
22:40 finale seniora