Finale županijskog kupa igrat će se u Čaglinu

Lijepo priznanje stiglo je na adresu čaglinskog nogometnog kluba, ponajviše na adresu igrača-načelnika Dalibora Bardača koji je kroz proteklih nekoliko godina u miru i tišini stvorio uvjete da se jedna ovakva utakmica može igrati na stadionu tamošnjeg Omladinca.

Oglas

Novouređene prostorije, dobro održavan travnjak i prekrasan ambijent su bili više nego dovoljan argument županijskom nogometnom savezu na čelu s predsjednikom Lucićem povjeriti u ruke pravom sportskom zaljubljeniku poput čaglinskog načelnika organizaciju ovakvog događaja.

Oglas

Iznimno smo počašćeni povjerenjem našeg županijskog saveza. Potrudit ćemo se svi skupa u klubu i oko njega pripremiti sve uvjete za pravi nogometni spektakl kakav nosi finale županijskog kupa i borba za pretkolo nacionalnog kupa. Nadamo se da će ovakav događaj dodatno motivirati sve nas u klubu, posebno one najmlađe da prionu radu pa danas-sutra i sami dožive igranje u finalu kupa kao i osvajanje nekog trofeja – rekao je za Sportalo igrač-trener Omladinca Tomislav Topalović.

Oglas

Prije četvrtfinalnih susreta u Trenkovu će se tražiti posljednji član probranog društva, a evo parova i termina:

Trenkovo: Sloga – Kutjevo 26.07.

Četvrtfinale 01./02.08.:

Požega: Slavonija – Hajduk Pakrac

Vidovci: Dinamo – Kuzmica

Buk: BSK – Dobrovac

Trenkovo/Kutjevo: Sloga/Kutjevo – Slavija Pleternica

Polufinalni susreti se igraju vikend nakon četvrtfinalnih, a finale u Čaglinu je u srijedu 19.kolovoza s početkom u 18 sati.