Finale osječkog Kupa u Višnjevcu

Danas se igra finale Kupa NS Osijek gdje domaći Višnjevac dočekuje Tomislava iz Livane. Utakmica počinje u 17 sati na stadionu u Višnjevcu.

Oglas

Obje su momčadi članovi Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci. Višnjevčani su stanovnici gornjeg doma, Labakova se momčad s ostalim konkurentima bori za top 5. S druge strane, Tomislav je u grčevitoj borbi za opstanak, svaka im je utakmica veliko finale, pa je njima objektivno mnogo važnije prvenstvo. Ipak, Nikšić&Co itekako znaju kako se osvajaju trofeji, a upravo su oni prethodnih godina bili pretplaćeni na mjesto osvajača kupa NS Osijek. Livanci su pobjednici osječkog Kupa bili 2016., 2017., 2019. i 2020. godine, dok se tom titulom upravo Višnjevac okitio 2018. Obje momčadi žele naslov pobjednika jer se osim same titule, osvajanjem kupa uključuje na županijsku razinu, gdje će ugostiti nekog od trećeligaša i/ili bjelobrdskog drugoligaša koji se u natjecanje za kup uključuju u toj fazi natjecanja.

Oglas

Danas nas svakako očekuje vrlo uzbudljiva utakmica. Prekrasan proljetni dan i sunčano vrijeme moglo bi danas u Višnjevcu poprilično napuniti tribine.

Oglas