Finale Baranjskog Kupa za mlađe kategorije: Tri zlatne medalje Borca (KV)

U ponedjeljak su igrane finalne utakmice Baranjskog Kupa za mlađe kategorije, odnosno za predpočetnike, početnike, pionire i kadete. U svakoj je kategoriji finalist bio Borac iz Kneževih Vinograda na čijem se stadionu i igralo finale, dok mu je u tri kategorije protivnik bilo Bilje, a u jednoj Mladost iz Draža.

Oglas

Unatoč kišovitom i prohladnom vremenu, tribine su bile popunjene, a mladi su igrači zaista dali sve od sebe prikazavši odličnu igru. Škola nogometa Borca svakako mora biti zadovoljna uspjehom jer, osim što su bili sudionici sva četiri finala, osvojili su i tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Oglas

Predpočetnici: BORAC – BILJE 0:2

Oglas

U prvoj su finalnoj utakmici nastupali predpočetnici Borca i Bilja. Slavilo je na kraju Bilje koje je s ukupnih 0:2 osvojilo trofej. Strijelci za ekipu Bilja bili su: Matej Peći i Niko Savić.

Početnici: BORAC – BILJE 3:1

U drugom su se finalu, ovaj put u kategoriji početnika, sastale kategorije istih klubova. Početnici Borca su se revanširali pretpočetnicima Bilja, te su s 3:1 zasluženo slavili i osvojili titulu pobjednika Kupa. Dva je pogotka za Borac postigao Karlo Balić, jedan Jan Šimunić, dok je za Bilje bio precizan Fran Bogdan.

Pioniri: BORAC- MLADOST 11:1

Pioniri Borca su na impresivan način osvojili Baranjski kup pobijedivši vršnjake Mladosti iz Draža s visokih 11:1. U pobjedi Borca svoj je doprinos pogocima dalo čak devet nogometaša.

Kadeti: BORAC – BILJE 5:0

I u kadetskoj je konkurenciji najbolja momčad bila ona iz Kneževih Vinograda koja je s petardom razbila vršnjake iz Bilja. Borac je u ovom finalu predvodio trostruki strijelac David Rošta, a u listi strijelaca su mu se pridružili i Daniel Čolić i Filip Kantor.