/Filip Uremović potpisuje za Rubin iz Kazana MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC NAKON DVOSTRUKE KRUNE S OLIMPIJOM KARIJERU NASTAVLJA U RUSIJI
filip uremović nkol

Filip Uremović potpisuje za Rubin iz Kazana MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC NAKON DVOSTRUKE KRUNE S OLIMPIJOM KARIJERU NASTAVLJA U RUSIJI

Samo nekoliko dana nakon velikog slavlja i osvajanja dvostruke krune mladi hrvatski reprezentativac Filip Uremović napušta Olimpiju i karijeru nastavlja u Rusiji i to ni manje ni više nego u velikom Rubinu.

Prema neslužbenim informacijama stvar s potpisom ugovora je definirana, a Uremović putuje sutra te treba samo u ponedjeljak obaviti liječnički pregled te postati igrač ruskog premijerligaša. Ugovor je pripremljen na 4 godine.

Za sada nisu poznati detalji ugovora no radi se o krasnoj svoti koja je osigurala mladom nogometašu svijetlu budućnost, a svakako će dobar dio kolača pripasti Olimpiji kao i Dinamu.

Foto FB Olimpija Ljubljana

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.