/Filip Ivičić zabijao preko 11 pogodaka u prosjeku NAJBOLJI STRIJELAC TREĆE HRL ISTOK S 301 POGOTKOM
FilipIvicic_2(1)

Filip Ivičić zabijao preko 11 pogodaka u prosjeku NAJBOLJI STRIJELAC TREĆE HRL ISTOK S 301 POGOTKOM

Završeno je natjecanje u Trećoj Hrvatskoj rukometnoj ligi istok u kojoj su najuspješniji bili igrači druge momčadi Osijeka koji su osvojili prvo mjesto u uzbudljivoj natjecateljskoj sezoni na kraju koje su na vrhu bili poravnati Osijek i Zrinski, ali pehar je otišao u Osijek zbog boljeg međusobnog omjera.

Najbolji strijelac lige ipak ne dolazi niti iz jednog kluba koji je na kraju završio na samom vrhu sa 43 boda nego iz Petrijevaca. U zadnjem kolu u pobjedi svoje momčadi najbolji strijelac je utkao 11 pogodaka što odgovara njegovom prosjeku tijekom čitave sezone.

dav

Filip Ivičić iz RK Petrijevci uvjerljivo je osvojio titulu najboljeg strijelca lige u sezoni 2018./2019.! Filip je u sezoni postigao 301 gol od 802 ukupno koliko su postigli Petrijevci (11,58 golova po utakmici) te je za 100 golova u ukupnom poretku bio bolji od drugog strijelca lige Brune Kulaša sa 201 golom (7,73 gola po utakmici) iz RK Mikanovci. U ime Povjerenika natjecanja i HRS-a, pehar Filipu uručio je delegat utakmice zadnjeg kola protiv LIPE gosp. Vanja Banović.

Foto Treća HRL istok

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.