Festival nogometne budućnosti u Vidovcima

Iako je korona kriza odradila svoje i poremetila planove, sport je pobjedio, vratio se i sve više i više nalikuje na normalno stanje. Nogometni klub Dinamo Vidovci po peti put organizira veliki turnir za male nogometaše, u nešto kasnijem terminu no što je planirano na prekrasnom sportskom kompleksu održat će se pravi festival nogometne budućnosti.

Oglas

Dinamo već dosta dugo živi projekt koji je baziran na radu s najmlađima, voditelj Škole nogometa Krunoslav Pranjić temelj je čitave priče, protekle sezone Dinamo je debitirao u Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje i s mlađim pionirima predstavio se u sjajnom izdanju. Ruku pod ruku s tim ide i organizacija ovog turnira koji iz godine u godinu okuplja sve najbolje što slavonski nogomet ima u mlađim kategorijama, a nema dileme da će tako biti i ovoga puta.

Oglas

Oglas

Turnir traje tri dana, svaki je rezerviran za jednu kategoriju, prva je ona U-10, zatim U-12 te na kraju, kao finale turnira 2. kolovoza u borbu će ekipe u kategoriji U-14. Savršeni travnjak, sjajna organizacija i odličan nogomet najbolji su poziv na prijavu ekipa, ali i dolazak u Vidovce ta tri dana.