/Fenomenalni Ivan Horvat postavio novi hrvatski rekord u skoku s motkom HORVAT JE POPRAVIO SVOJ I DRŽAVNI REKORD ZA 9 CENTIMETARA KOJI JE SADA 5.72
ivan horvat yt

Fenomenalni Ivan Horvat postavio novi hrvatski rekord u skoku s motkom HORVAT JE POPRAVIO SVOJ I DRŽAVNI REKORD ZA 9 CENTIMETARA KOJI JE SADA 5.72

Fenomenalni Ivan Horvat postavio novi hrvatski rekord u skoku s motkom.

Osječanin je za 9 centimetara popravio svoj i državni rekord na atletskom dvoranskom mitingu u Beogradu. Ovo je  ujedno i Horvatov rekord i na vanjskim natjecanjima gdje je najviše letio preko 5.70.

Ivan je pokušao preskočiti visinu 5.78 koja je norma za Europsko prvenstvo koje će se također održati u Beogradu od 3. do 5. ožujka, ali ipak nije uspio u svojoj nakani no unatoč skokovima ispod norme Horvat bi ovim skokom trebao osigurati nastup na EP po rezultatima.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.