Fantastičan spot za himnu Đakovo Croatije

Ne tako davno u doba korone imali smo onu zanimljivu “Himnoviziju” kojom smo pokušali prikratiti dane i sate našim čitateljima barem nekakvim online natjecanjem kad već nije bilo onih pravih na sportskim borilištima, a danas se ponovno vraćamo himnama, odnosno jednoj, da budemo konkretnih.

Oglas

Riječ je o himni HNK Đakovo Croatija koja je jučer dobila svoj novi spot koji je jednostavno – fantastičan! Sjajna produkcija, ali i sjajna priča koja dosta toga govori o samom klubu. Sve ono što možete vidjeti u videu pokazuje kako se u Đakovu temeljito radi, ništa na pola, ništa na brzinu i nekako smo uvjereni da je to pravi put, neki možda preskoče stepenicu, preteknu onog koji ide korak po korak, ali negdje na duge staze ponestane daha pa onaj koji ide polako ipak stigne do cilja.

Oglas

Inače, što se same himen tiče za tekst je zaslužan Mario Plavčić, za glazbu i produkciju Darko Ocvirk, prvi vokal je Branko Ilakovac, dok su mu kao back vokali pomagali Božo, Duje, Pipi i Mario. Sam spot, ono što je zaista impresivno djelo je Roka Gurdona koji može biti ponosan na učinjeno kao što će se i svi članovi Kluba osjećati ponosno kad god pogledaju ovaj video.

Oglas

Video možete pogledati OVDJE.