EVatreni upravo otvaraju nastup na EP

Završni turnir prvog Europskog prvenstva u e-nogometu održava se 23. i 24. svibnja 2020. godine putem interneta.

Oglas

Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju za e-nogometne reprezentacije predstavljaju kapetan Marko Gelo i njegov suigrač Andrej Šporčić. Dvojac je Hrvatsku uspješno predstavljao u kvalifikacijama za završni turnir te je kroz doigravanje izborio mjesto među 16 najboljih e-nogometnih reprezentacija u Europi.

Oglas

Nastup na završnom turniru Andrej i Marko započet će utakmicom protiv Nizozemske, koja će se odigrati 23. svibnja u 14 sati. Ovisno o ishodu navedenog susreta te rezultatu utakmice drugog para u skupini C, eVatreni nakon toga će se susresti s Crnom Gorom ili Luksemburgom. Dvije najuspješnije momčadi u skupini osigurat će mjesto u četvrtfinalu turnira, koje je uz polufinalne utakmice i finale na rasporedu 24. svibnja.

Oglas

Sve utakmice Hrvatske na eEuru 2020. godine (osim prve utakmice u skupini) moći ćete pratiti putem izravnog prijenosa na YouTube kanalu i službenim internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Uz Hrvatsku, na turniru sudjeluju i Francuska, Njemačka, Austrija, Bosna i Hercegovina, Grčka, Izrael, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Rumunjska, Srbija, Danska, Crna Gora, Španjolska i Turska.

 

Izvor HNS

Foto FB