Erste Plava liga 18. lipnja u Osijeku

Najveće atletsko natjecanje za djecu u Hrvatskoj, Erste Plava liga u 2020. godini ponovno će se održati u svom osmom izdanju. Nakon višemjesečne pauze u održavanju sportskih natjecanja, Liga će se održati u skladu s mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u devet gradova u Hrvatskoj.

Oglas

 

Oglas

Osmoškolci će i ove godine imati priliku otkriti i pokazati svoje talente u atletskim disciplinama primjerenima školskom uzrastu – utrkama na 60, 100, 300 i 600 metara, skoku u dalj, bacanju kugle i vortexu, a u finalu lige će se po prvi put održati i mješovita štafetna utka za najstarije uzraste. Finale lige održat će se 15. rujna 2020. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Hanžekovićevog memorijala.

Oglas

 

Natjecanje se odvija uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva zdravstva, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog atletskog saveza, Središnjeg državnog ureda za šport te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

 

Klub organizator: AK Slavonija-Žito

Grad: Osijek

Datum održavanja natjecanja: 18.6.2020.

Početak natjecanja: 16:00 – 6. razredi; 17:00 – 5. razredi; 18:00 – 4. razredi; 19:00 3. razredi

Mjesto natjecanja: Stadion Gradski vrt

 

 

Kako se prijaviti na natjecanje?

Škola ili klub mogu prijaviti neograničeni broj natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pravo nastupiti u najviše dvije discipline.

 

Učenici i učenice mogu se prijaviti na sljedeći način:

 

1. Online prijavom

A. Prvi korak: popuni online prijavu

klikni na link „Prijavi se na natjecanje“, prati upute i otvori svoj profil. Potrebno je kliknuti na aktivacijski link u e-mailu roditelja.

otvorenim online profilom ulaziš u krug onih koji će slučajnim odabirom osvojiti brojne nagrade. Nasumičnim odabirom nagradit će se pet profila po svakom gradu, nagrade će biti objavljene na web stranici, a uručit će se na stadionu nakon natjecanja.

B. Drugi korak: suglasnost

Nakon što aktiviraš svoj račun klikom na aktivacijski link, na e-mail roditelja stići će važne informacije o tvom profilu te suglasnost koju treba ispisati, potpisati i donijeti organizatoru na dan natjecanja. Ako ne možeš ispisati suglasnost kod kuće, proslijedi e-mail sa suglasnosti profesoru ili treneru i zamoli ih da ti ju oni ispišu.

2. U školi ili klubu

Ako se ne možeš prijaviti online ili ne možeš ispisati suglasnost koja se dobiva online prijavom, obrazac za prijavu možeš preuzeti u školi ili klubu i na taj se način prijaviti na natjecanje.

3. Na stadionu

Ako se nisi uspio/la prijaviti putem weba niti u školi ili klubu, sat vremena prije početka discipline možeš uspješno obaviti prijavu, naravno uz odobrenje i potpisanu suglasnost roditelja!