Eros Grezda: „Bio sam tijekom i poslije utakmice vrijeđan na osobnoj i nacionalnoj razini uz stalne provokacije protivničkog igrača Čolaka.”

Imajući u vidu medijska izvješća i brojne komentare po raznim portalima i društvenim mrežama koji se tiču događaja nakon utakmice između Rijeke i Osijeka u polufinalu Kupa Hrvatske, očitovao se i spominjani nogometaš Bijelo-plavih Eros Grezda. U cijelosti prenosimo njegovo viđenje situacije na parkingu riječkog stadiona Rujevica.

Oglas

Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpiti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.

Oglas

Eros Grezda

Oglas

Foto nkosijek