Erceg: Jako sam sretan što ostajem u Osijeku

Osijekov krilni napadač Ante Erceg uspješno se oporavlja od operativnog zahvata u kojem je obavljena ona osnovna rekonstrukcija desnog koljena. Ozljeda je bila takva da će biti potrebna još jedna operacija koja će uslijediti za mjesec dana, također u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku.

Oglas

Prošla su točno dva tjedna otkako sam operiran i osjećam se jako dobro. U početku sam bio malo ošamućen, bili su neki bolovi, sada je već puno bolje, čim sam počeo raditi određene vježbe. Svakodnevno imam terapiju, a sljedeća operacija je za četiri tjedna kada će na red doći prednji križni ligamenti. Naime, procjena je bila da je bolje pričekati jer je u koljenu ispočetka bilo puno krvi i vode. Jedva čekam i tu drugu operaciju.

Oglas

Ponosan što je dio lijepe osječke priče

Oglas

Bez obzira na težinu ozljede i dugotrajni proces rehabilitacije, Erceg nimalo ne dvoji kako će se nogometu vratiti potpuno spreman.

Nitko mi ništa nije poklonio u životu, uvijek sam se borio za sve, tako će biti i ovaj puta. Siguran sam da će sve biti kako treba. I doktor Damir Hudetz čvrsto vjeruje u to. I ovim putem mu se zahvaljujem na svemu što je napravio za mene, kao i profesoru Draganu Primorcu koji je sve organizirao u pet minuta. Vratit ću se na teren još jači i odlučniji. Dužan sam to i treneru Nenadu Bjelici i svima u Klubu koji mi je puno pomogao i sretan sam što sam ostao ovdje. To je bila moja ogromna želja jer su svi stali uz mene u teškim trenutcima. Stvarno mi je drago što ću i dalje biti igrač Osijeka i ponosan sam jer sam dio svega ovoga. Ostao sam dužnik i dat ću sve od sebe da uzvratim Bijelo-plavima na najbolji mogući način. Puno me je suigrača već posjetilo, hvala im svima, pokazali su kakva smo obitelj u svlačionici.

Velika mu je želja zaigrati pred navijačima

Ante se baš „stopio“ s momčadi, ali i općenito s gradom na Dravi. To je u više navrata i javno naglasio.

Toliko mi je ovdje lijepo, u svakom pogledu. Osjetio sam i onu pravu navijačku podršku i žao mi je što nisam imao priliku zaigrati pred osječkim navijačima, to mi ostaje velika želja i motiv. Eto, Brondby je pred gotovo punim stadionom osvojio titulu u Danskoj, nadam se da ću i ja s Osijekom doživjeti takvo slavlje. I još jednom želim poručiti: gospodinu Bjelici se neizmjerno zahvaljujem, ali i svima drugima u NK Osijek, od predsjednika do onih ljudi koji održavaju terene.  

„Bit će još veselja, u punom smo zamahu!“

Na kraju razgovora smo se dotaknuli i netom završene sezone koja je za Osječane bila itekako uspješna.

Svakako da je, ipak je to povijesni plasman, uz toliko lijepih stvari na koje možemo biti ponosni. Drago mi je zbog svih klupskih rekorda, zbog Ramona, Ivice i Pere i njihovog najboljeg učinka u HNL-u. Sve je to veliki uspjeh za klub koji zasigurno nije dosegnuo svoj limit, naprotiv! Ostajemo u punom zamahu i najbolje od nas tek slijedi. Siguran sam da ćemo dogodine biti još jači i da možemo napraviti i više nego sada. Bit će sigurno još rekorda, a svi priželjkujemo i titulu za koju ćemo se itekako boriti jer imamo najviše ciljeve.

Izvor nkosijek