/EP-U-15:Uvjerljiva pobjeda naših mladića HRVATSKI VATERPOLO NE TREBA STRAHOVATI ZA BUDUĆNOST
temp3310340219914022805

EP-U-15:Uvjerljiva pobjeda naših mladića HRVATSKI VATERPOLO NE TREBA STRAHOVATI ZA BUDUĆNOST

Dok su sve oči usmjerene ka Južnoj Koreji gdje seniorska reprezentacija sjajnim igrama ide prema obrani naslova svjetskog prvaka, naša U-15 reprezentacija u Burgasu ostvaruje zapažene rezultate.

HRVATSKA – BUGARSKA 12:5

BURGAS – Suci: Letunovskij (Rusija) i Kikališvili (Gruzija).

HRVATSKA: Čubranić, Budiša 2, Radan, Stojanac 3, Omrčen, Tkalčec, Mozara 1 (0), Cicero 2, Čale 1, Kolak, Tolja 2, Mihaljević, Martinović. TRENER: Denis Šupe.

RUMUNJSKA: D. Dumitru, Sacheti, P. Dumitru, Popovici, Ionescu 2, Brevenel, Gheorge, Orsos, Teodorescu 1, Neamtu 1, Baglamis, Armean 1, Paldiciuc Rusu.

PETERCI: Hrvatska 0-1, Rumunjska 0-1.

Vrlo dobar, ali i očekivan početak nadmetanja naših kadeta na Europskom prvenstvu koje je ove nedjelje počelo u bugarskom gradu Burgasu. U 1. kolu A skupine od doslovno prve minute naši su se mladići nametnuli kao znatno jača, kvalitetnija i brža momčad. To su znali pretočiti i u rezultat. Od 3:0 nakon nepune tri minute igre, čist poradi mirnoće u nastavku, pa do 6:2 u poluvremenu. U trećoj su četvrtini Rumunji potpuno ‘slomljeni’, Hrvatska je povela 10:3, a tu su razliku naši reprezentativci znali i održati do kraja utakmice.

U drugoj utakmici naše A skupine, Mađarska je bila uvjerljiva protiv Slovačke 20:6. Sutra, odnosno u ponedjeljak, 22. srpnja igra se i derbi za prvo mjesto u A skupini, Hrvatska – Mađarska. Utakmica počinje u 14.00 sati po hrvatskom vremenu

Podijeli
  •  
  •  
  •