/Elitno kolo Hrvatske U-19 za EP 2019. igrat će se u Hrvatskoj HRVATSKA U-19 U ELITNOM KOLU DOMAĆIN NJEMAČKOJ, MAĐARSKOJ I NORVEŠKOJ
hrvatska u-19 elitno kolo hns

Elitno kolo Hrvatske U-19 za EP 2019. igrat će se u Hrvatskoj HRVATSKA U-19 U ELITNOM KOLU DOMAĆIN NJEMAČKOJ, MAĐARSKOJ I NORVEŠKOJ

Hrvatska reprezentacija do 19 godina starosti na domaćem će terenu pokušati izboriti plasman na Europsko prvenstvo u Armeniji.

Ždrijeb skupina Elitnog kola svrstao je Hrvatsku U-19 u Skupinu 3, zajedno s nositeljem Njemačkom te Mađarskom i Norveškom, a kvalifikacijski će turnir biti odigran upravo u Hrvatskoj.

Na rasporedu je od 20. do 26. ožujka 2019. godine, pri čemu će plasman na završni turnir u Armeniju osigurati samo pobjednici skupina. Europsko će prvenstvo biti odigrano od 14. do 27. srpnja.

Hrvatski reprezentativci do 19 godina u prvom su kvalifikacijskom krugu prošli skupinu s Češkom, Makedonijom i Luksemburgom.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.