Elitna ŽNL Varaždin: Ovaj vikend očekujte pravu borbu za sam vrh tablice

U sljedeća nas dva dana očekuju uzbudljive utakmice trećeg kola Elitne ŽNL Varaždin! Početak sezone je uvijek najbitniji za dobar start, a ovaj vikend ćemo vidjeti kako će se rasplesti prva trojka na ukupnoj tablici.

Oglas

Oglas

Subota je rezervirana za derbi između trenutno drugo plasirane momčadi – NK Ivančica (I) i momčadi koja lovi svoju drugu veliku pobjedu – ŠNK Polet Tuhovec. U Kućanima Donjima će NK Zelengaj ugostiti vodeću momčad na ukupnoj tablici – NK Bednju te pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena. Također, zanimljiv susret će sigurno biti u Gojancu gdje će NK Plitvica (G) zaigrati sa ŠNK Novi Marof.

Oglas

Nedjelja nam donosi pregršt odličnih susreta. Najnapetiji susret nas očekuje u Margečanu gdje se domaća momčad bori za drugo mjesto na tablici protiv ŠNK Nedeljanec. Također, sličnu napetost će dijeliti i NK Dubravka-Zagorac. Naime, u susretu s NK Jalžabet, nogometaši Dubravke imaju priliku osvojiti svoja prva tri boda i tako se odmaknuti s dna ukupne tablice. Uza sve to, očekuje nas i susret između NK Poleta i Budućnosti koji, vjerujemo, neće razočarati.

 

Fotografija: Facebook/ŠNK Polet Tuhovec